log in
 1. USA Import informatie
next
prev

Nederlands kenteken verkrijgen

August 7, 2009 %COMMENTS_SHORT

Verschepen door ons laten verz…

August 7, 2009 %COMMENTS_SHORT

Wat kost een US import nou ech…

May 26, 2010 %COMMENTS_SHORT

Camper eisen

March 8, 2010 %COMMENTS_SHORT

Auto Info

 1. Porsche 911 (964)

  March 10, 2010

 2. Dodge Viper

  July 12, 2010

 3. Chrysler Crossfire

  September 13, 2010

 4. Dodge Charger

  February 21, 2010

More…

Chrysler Crossfire

De Chrysler Crossfire is een auto waar met een US import veel voordeel te behalen is. Hier vindt u meer info die u moet weten als u van plan bent een Chrysler Crossfire te kopen en een US import overweegt.

De Chrysler Crossfire is een zustermodel van de Mercedes SLK. Het is onderhuids eigenlijk helemaal een Mercedes SLK en wordt ook in Duitsland gemaakt. Ook de Crossfire's die in de VS rond rijden!

Uitvoeringen
Er zijn in feite 3 uitvoeringen, de Coupe, de Coupe SRT-6 en de Convertible. De Coupe en de Convertible hebben beide de 3.2l motor uit de SLK 320 onder de kap. De SRT-6 is een 3.2l met Supercharger en is dus nog sneller.

Benodigde aanpassingen
Voor een US import Crossfire zijn er wat aanpassingen nodig. Aangezien de in Europa wordt gemaakt worden, zijn veel onderdelen reeds geschikt voor Europa.
Zijstandlicht moet omgebouwd worden tot knipperlicht (richting)
Mistachterlicht maken (kan in het linkerachteruitrijlicht mbv een rood lampje)
Voor de koplampen is een scheinwerfergutachten voorhanden, dus die mogen blijven zitten.

RDW of via de Duitse TUV?
Voor een Chrysler Crossfire maakt het niet heel veel uit. Een RDW keuring zou ook geen problemen mogen opleveren. Toch raden we een TUV keuring aan. Dat is de snelste oplossing en bied zekerheid vooraf mbt de benodigde aanpassingen. De kosten liggen slechts marginaal boven de kosten van een RDW keuring. Een exact overzicht van de kosten die met de import van een Crossfire gemoeid gaan staat hier:
http://usa-auto-import.nl/us-import-info/wat-kost-een-us-import-chrysler-crossfire.html

Er zijn US import bedrijven die altijd een TUV keuring aanraden, maar de reden daarvoor is dat er aan een TUV keuring verdient wordt en aan een RDW keuring niet.